ας ανεβασω κι εγω το πρωτο μου fr. λοιπον εχω ξεκινησει να διαβαζω το VAH κι εχω μολις φτασει στο 6 κεφαλαιο που αναφερεται στο Α2 καθως τωρα εχω ξεκινησει να ξεσκονιζω τα αγγλικα μου επειτα απο αρκετα χρονια. Περα απ αυτο και του style (το μονο στα ελληνικα) δεν εχω διαβασει κατι αλλο.
ας μπω στο θεμα τωρα. λοιπον, 3πλο σετακι απο μουναρες σκαει σε καφετερια. το target μου ειδα πως ειχε τατουαζ tribal πανω απ τον κωλο κι αυτο αποτελεσε για μενα το κοκκινο πανι να παω προς τα κει διχως δευτερη σκεψη!
προσωπικα δεν εχω καθολου ΑΑ και δε δισταζω να πλησιαζω. τις πλησιαζω πλαγιως και τους μιλαω πανω απ τον ωμο απευθυνομενος με εντονη, αργη και καθαρη φωνη, και στις τρεις για να μη δειξω πως τις σνομπαρω και γουσταρω μονο το target
"αυτη τη στιγμη ειστε τυχερες αλλα ειστε και ατυχες! τυχερες γιατι ηρθατε και κατσατε στον ιδιο χωρο μαζι μας. ατυχες γιατι? <εδω τις αφηνω λιγα δευτερολεπτα κανοντας παυση και βλεπω το target μου να χαμογελαει με το στυλ "γουσταρω πες κι αλλα" κανοντας μου νευμα με το κεφαλι να συνεχισω> επειδη τωρα φευγουμε..." και μου κανει η μια απ τις αλλες 2 (πολυ αλητοφατσα οπως την εκοψα) με πολυ αποτομο τροπο σα να της σκοτωσα τη μανα και τον πατερα
"ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!" κοιτωντας με αγρια
και της απανταω με ειρωνικο τροπο "κι εσυ καλη ορεξη..." δειχνοντας το παγωτο της που ειχε παρατημενο στο τραπεζι της εδω κι αρκετη ωρα και της γυρναω την πλατη φευγοντας. προτου παω προς τα κει εβλεπα την AMOG να κανει κατι περιεργες αγκαλιτσες στην αλλη,
ενω το target μου τις ειχε φατσα οπως καθοταν κι ολη την ωρα επαιζε με το κινητο της. ειλικρινα με αιφνιδιασε και το μονο που ηξερα να κανω ηταν να σηκωθω να φυγω, ομως το target μου τζαμπα και βερεσε το εχασα...
πως αλλιως μπορουσα να ενεργησω?