φιλε Narcissus, αλίμονο αν το πιο δύσκολο ειναι να προσεγγίσεις ... το θέμα του άγχους της προσέγγισης είναι παρόμοιο με το LMR των γυναικών, με την έννοια ότι όπως οι γυναίκες δε θέλουν να δοθούν σε κάποιον γιατί αυτό συνεπάγεται την έκθεσή τους και έχουν ανάγκη να προστατεύσουν τη φήμη τους, έτσι και ο άνδρας ΔΕ θέλει να δεχτεί απόρριψη γιατί αυτό θα σπιλώσει τη φήμη του. Και παρόλο που η κοπέλα που φοβάται να προσεγγίσει του είναι εντελώς άγνωστη, το κύκλωμα μέσα στον εγκέφαλό του τού λέει ότι αν την πλησιάσει και εκείνη τον απορρίψει, θα έχει εκτεθεί μπροστά στις "'άλλες γυναίκες της φυλής" οπότε και τα θεωρείτε αποτυχημένος να έλξει μία γυναίκα.
πώς το ξεπερνάς ? όχι, δε θα σου πρότεινα την μέθοδο που προτείνει ο Rasputin - Hypnotica στο The Game ... μην τριγυρνάς φορώντας ένα ... ... στο κεφάλι σου ...
μπορεί να προτείνεται ως λύση το "απλώς πάνε να την πέσεις σε πολλές, σε μικτά σετ, κτλ. και έτσι τελικά θα προγραμματίσεις τον εγκέφαλό σου ότι δεν χρειάζεται να φοβάται, επειδή θα του έχεις δείξει ότι δε συμβαίνει τίποτα τρομερό" ... αλλά γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να ανακαλύψεις το ΒΑΘΥΤΕΡΟ λόγο που φοβάσαι να προσεγγίσεις ... Θέλεις να τις κερδίσεις όλες και φοβάσαι ότι δεν μπορείς να το κάνεις ? Θέλεις να γίνεις αποδεκτός και φοβάσαι ότι θα σε ακυρώσουν ? Θέλεις να τις διασκεδάσεις γιατί έχεις μάθει ότι πρέπει να διασκεδάζεις τους άλλους για να κερδίσεις την προσοχή τους ? ... ποιος ειναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ βαθύτερος λόγος ?
Για να καταλάβεις πόσα πολλά άλλα ειναι πολύ σημαντικότερα από το άγχος της προσέγγισης, σκέψου ότι ο Juggler στο blog του έλεγε ότι έκανε κάτι πεσίματα για κάποια περίοδο και δεν μπορούσε να κάνει close ... ώσπου είδε τον εαυτό του καλά στον καθρέφτη και παρατήρησε πολλές αηδιαστικές τρίχες να προεξέχουν από τα ρουθούνια του ... τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τις έκοψε ... ακόμα και το θέμα του grooming που θίγω τώρα είναι πολύ μικρό π.χ. σε σχέση με το θέμα του Styling, που αν το προσέξεις κάνει τα σετς να ανοίγουν ΚΑΙ ΜΟΝΟ που τα κοιτάζεις ... διόρθωση, δε χρειάζεται ΚΑΝ να τα κοιτάζεις ... θα σε κοιτάζουν εκείνα ... θα είναι ΗΔΗ ανοιχτά ... προσωπικά το παρατηρώ ότι όταν κυκλοφορώ με πιο προσεγμενο στυλ έχω INSTANT Attraction ... δες και τι λέει ο Μatador σε κάποιο βιντεάκι του The pickup artist στο youtube
με άλλα λόγια θέλω να καταλήξω ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άγχος προσέγγισης. Πιστεύω ότι είναι λανθασμένα διατυπωμένο γενικά ... Εγώ το ονομάζω "Άγχος διαχείρισης της ανθρώπινης επαφής"